20 Mar Årets vikar 2018 er kåret - Tillykke Britt Jacobsen

Vikarbureauernes Brancheforening har netop kåret en af vores vikarer som årets vikar 2018. Vi er så stolte af Britt Jacobsen, som har gjort et fantastisk stykke arbejde ude hos vores kunder de seneste 2 år.

 

Vikarbureauernes Brancheforening kårer hvert eneste år "Årets vikar". I år er Britt Jacobsen løbet med sejren, og hun arbejder selvfølgelig hos os i Assistance HR Partners. Vores konsulent Pernille Lundsgaard arbejder tæt sammen med Britt, og sørger for at sende hende ud på opgaver for kunderne. Pernille er slet ikke i tvivl om, hvorfor Britt Jacobsen fortjener hæderen som årets vikar.

”Britt har en naturlig tilgang til tingene og en forståelse for faget, som gør, at hun bare er helt enestående, og det er ikke tit, man møder nogen, som har sådan et gå-på-mod, som Britt har. Hun er fantastisk, og vi er meget stolte af hende,” siger Pernille Lundsgaard.

 

En glad vinder

Udover overrækkelsen af prisen som fandt sted hos Dansk Erhverv, så tog vi selvfølgelig ud personligt og fortalte Britt Jacobsen om den glædelige nyhed. Du kan se hendes reaktion i videoen nedenfor.

 

Og her kan du se billederne fra Dansk Erhverv:

VikarB_CLU4882.jpgVikarB_CLU4892.jpgVikarB_CLU4922.jpgVikarB_CLU4941.jpgVikarB_CLU5012.jpgVikarB_CLU5084.jpgVikarB_CLU5220_preview.jpeg

 

Flere får øjnene op for vikarbranchen

Det er Vikarbureauernes Brancheforening i Dansk Erhverv, der står bag kåringen, der første gang fandt sted i 2013.

”Vi laver kåringen, fordi vi gerne vil fejre det vigtige arbejde, som vikarer laver hver eneste dag ude på de danske arbejdspladser. Samtidig vil vi gerne vise, at vikarjobs er gode jobs på ordnede vilkår, og er en genvej til arbejdsmarkedet for mange ledige. Årets vinder er et godt eksempel på, at mange i dag også vælger jobbet som vikar til, frem for at se det som en midlertidig løsning,” siger sekretariatschef i Vikarbureauernes Brancheforening i Dansk Erhverv, Jakob Tietge.

Årets vinder har da også tænkt sig at fortsætte med at være vikar: ”Folk er glade, når jeg kommer, og jeg er glad, når jeg går fra arbejde. Det er blevet en fest at gå på arbejde, og det synes jeg også, at det skal være,” siger Britt Jacobsen.

Og hvis du er interesseret i at arbejde som vikar hos os, så klik her og læs mere eller opret en profil med det samme.

Du kan også læse mere om vores vikarydelser ved at klikke her.

Vi ønsker Britt mange gange tillykke fra alle os i Assistance HR Partners :D