25 Apr Ny guide ude nu: Sådan rekrutterer du de sjældne medarbejdere

I dag udgiver vi en spritny e-bog med 5 forskellige løsninger, som du kan bruge, når du skal rekruttere den sjældne medarbejder. Det er nemlig svært at finde ledige hænder, og specielt de tekniske specialister er i søgelyset. Guiden er et godt afsæt for de mange ledere, som skriger efter arbejdskraft.

En helt ny guide om rekrutteringen af den sjældne medarbejder finder i dag sin vej frem i lyset. I Assistance HR Partners har vi nemlig arbejdet heftigt på at udvikle en guide til lederen, der introducerer til de områder, som vi selv arbejder med i hverdagen i søgningen efter talenterne.

Det er et initiativ, som vi har sat i værks som en reaktion på den store efterspørgsel, der er på tekniske specialister. En undersøgelse fra Dansk Industri's Virksomhedspanel viser nemlig, at hele 57% angiver, at mangel på kvalificeret arbejdskraft er blandt de største trusler mod deres virksomhed.

Med guiden får du idéer til, hvordan du kan gribe udfordringen an og løse problemet.

Vores Adm. Direktør, Kim Bjørnstrup, udtaler i den forbindelse:

Det er et helt andet jobmarked end for bare 1 år siden. Hvis man skal finde gode IT-medarbejdere, ingeniører eller andre tekniske specialister, så må man tage andre remedier i brug end bare et stillingsopslag og en jobplatform”.

Og fortsætter:

Den guide vi lancerer i dag skal hjælpe ledere med at tænke i lidt anderledes løsninger. Det at kunne trække på et par tips og tricks kan være uundværligt i sådan en situation” afslutter Kim Bjørnstrup. 

Formålet er altså at løse den frustration, som mange virksomheder står overfor, når de har en masse kunder i butikken men ingen til at til at udføre arbejdet.

Er du interesseret i at tage et kig på guiden?

Så skal klik her: Sådan rekrutterer du de sjældne medarbejdere

New Call-to-action